Vissza

B-SAFE by Spinex - Biztonságban a Spinexszel


LÉPJEN A MEGBÍZHATÓ GYÁRTÁS ÚTJÁRA 

A B-Safe az innovatív technológiák kombinációja. Ezek lehetővé teszik egy behálózott rendszer felépítését, mely a termelési folyamatok hatékony felügyeletéért és elemzéséért felel. A hőmérséklet- és rezgéselemzésre alapozva, a B-Safe lehetővé teszi az orsó ill. szerszámgép állapotának pontos és valós idejű diagnózisát. 

Innovatív megoldás a megelőző karbantartáshoz 

Az MEMS hibrid technológia, a 3D gyorsítószenzor és a piezoelektromosság garantálják a teljeskörű jelanalízist egy széles frekvenciasávban. Egy beépített adatmentővel ellátott mikroprocesszornak köszönhetően, közvetlenül az érzékelőben kerülnek meghatározásra és lementésre az esetleges ütközési előrejelzések, kiegyensúlyozatlanságok, a túlterheltség, a hőmérséklet, az ellentmondás a munkafolyamatban, a szerszámkopás és a hengeres csapágy diagnózis. 

A Spinex, mint meghatalmazott B-Safe partner és integrátor, az Ön által megadott speciális tulajdonságok alapján, egyedileg konfigurálja a tökéletesen az Ön igényeire szabott rendszert.  

Lépjen a megbízhatóbb gyártás útjára és biztosítsa be magának az első megbeszélés időpontját még ma, mellyel beléphet az orsó és szerszámgép felügyelet jövőjébe. 

Segíthetünk?

Kérdése van? Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát és kollégánk visszahívja Önt:

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Hírlevél

Kérjük adja meg email címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb tartalakról!

„A mi sikerünk az Ön gépének működése”

Kérdése van? Segítünk!

Írjon nekünk, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!