Vissza

Beépítési útmutatók


BEÉPÍTÉSI ÚTMUTATÓK


A DEUBLIN forgócsatlakozót egyszerű beépíteni. A megbízható működés, és a hosszú élettartam érdekében a karbantartó mérnököknek és szervíztechnikusoknak néhány egyszerű szabályt kell betartaniuk.


1. A saját csapágyazással rendelkező, rotor rögzítésű forgócsatlakozók ellátó és szivárgó vezetékeit az orsóhoz való csatlakoztatás előtt kell a forgócsatlakozóhoz csatlakoztatni. Egyébként a tömlőcsatlakozások meghúzásakor a forgócsatlakozó csapágyai olyan terhelést szenvednek el, amely azok gyorsabb elhasználódását eredmélnyezheti.


2. A forgócsatlakozó beépítése előtt az orsó csatlakozó felületeit gondosan meg kell tisztítani. Az orsó csatlakozó furatának, tájoló fészkének tisztának, forgácstól, sorjától mentesnek kell lennie, különben forgás közben vibrációk keletkeznek, aminek rövid élettartam a következménye.


3. Győződjenek meg arról, hogy a szivárgó tömlő folyamatos lejtéssel rendelkezik, nincsenek benne emelkedő szakaszok (szifon), amelyek a szivárgó folyadék szabad elvezetését akadályoznák. Vízszintes orsó elrendezés esetén győződjenek meg arról, hogy a szivárgó futat lefelé,
6 óra irányába mutat. A DEUBLIN forgócsatlakozók sokat tudnak, de a gravitáció törvényét
nem írhatják felül!

Segíthetünk?

Kérdése van? Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát és kollégánk visszahívja Önt:

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Hírlevél

Kérjük adja meg email címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb tartalakról!

„A mi sikerünk az Ön gépének működése”

Kérdése van? Segítünk!

Írjon nekünk, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!