Vissza

Hírek


2019. október 28.

Cégcsoportunk új tagja: Spinex Handels GmbH.

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy ismét nagy mérföldkőhöz érkezett cégünk fejlődése. A megbízások kezelése és új partnerkapcsolatok kiépítése érdekében létrehoztuk a Spinex Handels GmbH.-t. A cég képviselője Herwig ...

Tovább olvasom

2019. augusztus 13.

Új gépbeszerzés - ALPHA LASER ALFlak lézer hegesztő

A gépbeszerzés célja, hogy a lézer hegesztő gépünkkel helyettesítsük a krómozást. Fő felhasználási terület: Szerszám befogó kúpok javítására és egyéb általános hegesztési munkákra, ahol a hő bevitel nem megengedett. ...

Tovább olvasom

2018. november 12.

Fotózás új üzemcsarnokunkban

Új üzemcsarnokunk elkészülése kapcsán professzionális fotózásra kértük fel partnerünket. A teljes portfóliót a Facebook oldalunkon tudják megtekinteni: kattintson ide

Tovább olvasom

2018. november 12.

Új gépbeszerzéseink - Mitsubishi Electric

Vadonatúj tömb-szikraforgácsoló gépünknek köszönhetően mostantól bonyolult belső kontúrok megmunkálását is helyben tudjuk elkészíteni. Illetve huzal-szikraforgácsoló gépünkkel kimagaslóan pontos vágásokat tudunk üzemcsarnok...

Tovább olvasom

2018. szeptember 24.

Elkészült az új mérőszoba

A folyamatos fejlesztések következtében elengedhetetlenné vált a gyártott munkadarabok pontos ellenőrzése. Ennek érdekében új üzemcsarnokunkban kialakításra került egy professzionális mérőszoba.

Tovább olvasom

2018. június 27.

RÓLUNK ÍRTÁK - Inkubátorházból üzemcsarnokba

Inkubátorházból üzemcsarnokba! Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az idei évben a GYŐR+ Tv forgatott cégünkről. Kérdéseikre Éliás András ügyvezetőnk válaszolt.  

Tovább olvasom

2018. április 5.

Új gépbeszerzésünk - ROMI C510

Kapacitásbővítés érdekében márciusban új vegyes-üzemű CNC esztergagépet helyeztünk üzembe telephelyünkön. A gép segítségével még több javítást tudunk helyben elvégezni.

Tovább olvasom

2018. április 5.

Új gépbeszerzésünk - Knuth RSM 1000 C

Március hónapban helyeztük üzembe legújabb hagyományos furat és palástköszörű gépünket. A berendezésünkön olyan munkadarabok megmunkálását végezzük, amelyek nem igénylik a CNC köszörű bonyolultságát .

Tovább olvasom

2018. március 6.

Új gépbeszerzésünk - tibo. E40-1-1000

Vadonatúj hosszlyukfúró gépünk segítségével ismét bővült gyártói kapacitásunk és azon alkatrészek köre, amelyeket házon belül tudunk javítani, gyártani.

Tovább olvasom

2018. január 15.

Bírtokba vettük új csarnokunkat

A 2017-es év végén bírtokba vehettük új üzemcsarnokunkat. Így még nagyobb gyártóterületen tudjuk kiszolgálni partnereink megbízásait.

Tovább olvasom

Segíthetünk?

Kérdése van? Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát és kollégánk visszahívja Önt:

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Hírlevél

Kérjük adja meg email címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb tartalakról!

„A mi sikerünk az Ön gépének működése”

Kérdése van? Segítünk!

Írjon nekünk, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!