Vissza

Hírek


Dublin Európai disztribútorainak találkozója

Cégünk 2016 óta látja el a DEUBLIN cég magyarországi kereskedelmi képviseletét. Ennek okán a múlt hónapban Liszkai Tímea kereskedelmi képviselő kollégánk részt vett a Deublin GmbH Európai disztribútorainak találkozóján. A találkozón lehetőség nyílt megismernünk a többi Európai partnert is, illetve számos információt gyűjtöttünk a termékcsoportról!

Cégünk 2016 január 1.-től amerikai központú DEUBLIN cég magyarországi kereskedelmi képviseletét a Spinex kft. látja el. A DEUBLIN a világon vezető szerepet tölt be a forgó átvezetők gyártása és fejlesztése terén. Szerteágazó termékpalettájuk miatt az ipar szinte minden területén találkozni DEUBLIN termékekkel, ahol valamilyen áramló közeget egy forgó illetve egy álló géprész között átvinni szükséges. Magyarországon a leggyakoribb felhasználási terület a szerszámgépiparban a szerszámok belső hűtésének bevezetése az orsóba, de gyakran találhatóak még DEUBLIN termékek a nyomda, gumi, papír, acél és számos más iparban is.

A DEUBLIN európai központja Németországban, Mainz-ban található. Itt készül az európai piacra szánt forgócsatlakozók nagy része, így a legtöbb járatos típus rövid határidővel beszerezhető.

Segíthetünk?

Kérdése van? Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát és kollégánk visszahívja Önt:

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Hírlevél

Kérjük adja meg email címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb tartalakról!

„A mi sikerünk az Ön gépének működése”

Kérdése van? Segítünk!

Írjon nekünk, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!