Vissza

Hírek


Lépjen a megbízható gyártás útjára

LÉPJEN A MEGBÍZHATÓ GYÁRTÁS ÚTJÁRA 

B-SAFE by Spinex

A B-Safe az innovatív technológiák kombinációja. Ezek lehetővé teszik egy behálózott rendszer felépítését, mely a termelési folyamatok hatékony felügyeletéért és elemzéséért felel. 

 

LÉPJEN A MEGBÍZHATÓ GYÁRTÁS ÚTJÁRA 

B-SAFE by Spinex

 

A B-Safe az innovatív technológiák kombinációja. Ezek lehetővé teszik egy behálózott rendszer felépítését, mely a termelési folyamatok hatékony felügyeletéért és elemzéséért felel. A hőmérséklet- és rezgéselemzésre alapozva, a B-Safe lehetővé teszi az orsó ill. szerszámgép állapotának pontos és valós idejű diagnózisát. 

 

Innovatív megoldás a megelőző karbantartáshoz 

 

Az MEMS hibrid technológia, a 3D gyorsítószenzor és a piezoelektromosság garantálják a teljeskörű jelanalízist egy széles frekvenciasávban. Egy beépített adatmentővel ellátott mikroprocesszornak köszönhetően, közvetlenül az érzékelőben kerülnek meghatározásra és lementésre az esetleges ütközési előrejelzések, kiegyensúlyozatlanságok, a túlterheltség, a hőmérséklet, az ellentmondás a munkafolyamatban, a szerszámkopás és a hengeres csapágy diagnózis. 

 

A Spinex, mint meghatalmazott B-Safe partner és integrátor, az Ön által megadott speciális tulajdonságok alapján, egyedileg konfigurálja a tökéletesen az Ön igényeire szabott rendszert.  

 

Amennyiben többet szeretne megtudni orsója valós idejű állapotáról, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén! 

Segíthetünk?

Kérdése van? Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát és kollégánk visszahívja Önt:

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Hírlevél

Kérjük adja meg email címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb tartalakról!

„A mi sikerünk az Ön gépének működése”

Kérdése van? Segítünk!

Írjon nekünk, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!