Vissza

SSM ProActive


Potenciál növelése TPM és SSM ProActive-val

Mi ismerjük és megértjük a gyártási folyamatot, mint a szerszám, motoros orsó/gép és a gépet kezelő ember komplex összjátékát. 

TPM Total Productive Maintenance és SSM ProActive a válaszunk egy célorientált és sikeres karbantartás jövőbeni kérdéseire. 

A cél az, hogy növeljük a teljes rendszer minőségét és produktivitását, ezzel egyidejűleg azonban csökkentsük a költségeket. Ezt értjük mi teljes felelősség alatt.  


6 lépés az Ön sikeréért,
 előrejelző orsó szervíz irányításunkkal. 

1-es szinttől, a klasszikus orsószervíztől, ahol a javítási költségek felszámolása a ráfordítás és a káreset típusa alapján történik, az 5+ szintig. 

Közös célunk a gép rendelkezésre állásának biztosítása és garantálása Spinex szakértőkön keresztül, helyben, a termelékenység növelése technológiai és folyamat optimalizáláson keresztül és a karbantartási költségek csökkentése megnövelt produktivitás és termékminőség mellett.

Az elszámolás „cost per units“ (egységenkénti költség) alapon történik, a termelékenység és a gép rendelkezésre állás együtt meghatározott mérőszámain keresztül,  és a Pay-per-Use (használat utáni fizetés) modellen keresztül.

Ilyennek látjuk mi az orsószervíz jövőjét!

Segíthetünk?

Kérdése van? Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát és kollégánk visszahívja Önt:

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Hírlevél

Kérjük adja meg email címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb tartalakról!

„A mi sikerünk az Ön gépének működése”

Kérdése van? Segítünk!

Írjon nekünk, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!